Com associar-se

Què et cal saber si vols ser soci o sòcia?
• ‘El Brot’ té una botiga, però és més que una botiga. És una empresa cooperativa autogestionada conjuntament pels seus propis socis i sòcies.
• La nostra opció col·lectiva de compra està gestionada amb criteris de solidaritat i responsabilitat.
•  En els nostres actes de consum tenim en compte altres punts de vista a més a més de l’econòmic.
• Contrauràs un compromís de participació activa tant en la presa de decisions com en el nostre funcionament quotidià.
• Hauràs de dedicar, d’una manera despresa, una petita part del teu temps a la cooperativa formant part d’alguna de les seves comissions i/o, puntualment, en tasques de suport.
• Hauràs de fer un mínim de consum anual personalitzat.
• Caldrà que facis una aportació econòmica inicial, retornable, segons les condicions esmentades als nostres Estatuts.

Si no t’agrada l’actual model consumista.
Si vols recuperar els genuïns sabors dels aliments frescos i consumir solidàriament tenint en compte els aspectes socials i mediambientals.
Si consideres que cal establir relacions directes i equitatives entre consumidors i productors (pagesos, elaboradors…) que ens beneficiïn mútuament.
Si penses que el consum crític i democràticament organitzat, en el nostre cas de queviures ecològics, també ha de ser una eina de transformació social.
Si vols formar part d’un espai obert i plural de trobada sobre els nostres principis cooperatius i com poden promoure el desenvolupament individual i col·lectiu.

Si comparteixes aquest ideari expressat al web i als nostres Estatuts i ets, preferentment, de la nostra ciutat i del seu entorn, pots fer-te’n soci o sòcia.

Ens vols conèixer de més a prop? Vine a veure’ns!
Ens trobaràs els dixxxxs de 19:30 a 20:30 al nostre local.

T’interessa la nostra opció cooperativa?
Respon el qüestionari ((adjunt)), fes-nos-el arribar i ens posarem en contacte amb tu (no t’oblidis de posar-hi un telèfon i/o un correu-e!).